katakitoka

Picaturi de parfum ce amintesc de o alta lume... trecut si viitor, toate adunate intr-un singur suflet ce traieste.

luni, august 03, 2009

Hollywood

In filme e frumos de trait.

In filme conteaza sa iti gasesti perechea. Dupa aceea apare genericul final si plangi de fericire.

In filme poti sari scene, poti modifica replici, poti sa dai replay sau reload. In filme e bine de trait.

Si trebuia sa fie ca in filme. Trebuia doar sa te gasesc si apoi totul sa fie usor. Sa dispara toti norii negri si toate vrajitoarele. Trebuia sa facem dragoste in mare toata viata, doar pentru ca ne-am gasit. Trebuia sa stim mai bine ce suntem, sa fim suflete pereche cu trupuri unite. Trebuia sa fie altfel. Trebuia sa fie un glob disco deasupra noastra si culori si stele si ape curgatoare la fiece pas. Trebuia ca viata sa fie o scena cu spectatori.

Si stiu multe. Doar ca nu ma ajuta. Iar lucrurile par sa curga in sens invers. Iar eu raman blocata si privesc cum treci coltul blocului, cum te departezi spre nord, cum ma lasi spre sud legata de un pat supraetajat. Si recunosc multe. Doar ca nu mai fac fata.

Prea multe reguli. Prea multe ingradiri. Prea multe sfori de care iubirea noastra sa fie tentata sa se spanzure. Si dragul meu, iubirea mea, trebuia sa fie altfel. Ca in filme.

2 Comments:

  • At 10:32 p.m., Anonymous Anonim said…

    In orice film ..stiu ca exista secventa de montare/editare etc..in care sunt indepartate micile erori..retusate scenele care au iesit penibil..oare cati dintre noi nu si-au dorit sa aiba butonul pause + rewind..si sa-si comstizeze relatiile?:) eu unul sunt sincer..ma ridic in picioare si spun..Hi i'm Andrew si am gresit in mod evident si repetat ..artistelor din viata mea. Cat despre tine my dear..tu ca de obicei pui foarte mult accent pe concret si palpabil..dar uiti ca uneori e bine sa privesti viata si iubirea cu ochii larg inchisi :)

     
  • At 3:35 p.m., Anonymous dan said…

    viata incepe atucni cind filmul se termina!! asta sa fie clar. filmele sunt niste pastile pentru buna dispozitie. o cura de reincarcat sufleteste. un tratament pentru depresie sau pur si simplu o distractie. sunt rare filmele care au de-a face cu viata. si acele filme nu au succes. nimeni nu vrea sa le vada. au destule in viata lor.

     

Trimiteți un comentariu

<< Home