katakitoka

Picaturi de parfum ce amintesc de o alta lume... trecut si viitor, toate adunate intr-un singur suflet ce traieste.

miercuri, octombrie 06, 2010

.Art

 Mayumi Kimura
Born in Kyoto, educated in Kyoto and London, and now continues her education in New York.
She had her first exhibition at Artists Space in New York in January 2002.

Mermaid Vision (fish eyes and fins) & Rose Soldier (Rose petals, thorn, melted sugar, ants)


Interchangeable Disturbance (ID) consists of 60 color photographs centered on the desires and fantasies of a wedding cake figurine who dreams about becoming a truly unique and powerful icon someday. Her magical transforming energy comes from her dissatisfaction with her identity as a determined object. This murky scenario suggests phenomena that I call "simulamagic," wherein shifting surface identity produces an ambivalent presence. While she is simulating magical effects on her surface, she is gradually trapped between reality and ideality. As a result, a mixture of pleasure and disturbance comes to her at the same time. Her never-ending exploration into her identity adds more and more personas to her surface, yet, ironically, her new personas persistently keep her on the wedding cake.

1 Comments:

 • At 8:38 a.m., Anonymous Anonim said…

  Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
  Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
  Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Multumesc,Cu stima Vlad!

   

Trimiteți un comentariu

<< Home