katakitoka

Picaturi de parfum ce amintesc de o alta lume... trecut si viitor, toate adunate intr-un singur suflet ce traieste.

marți, ianuarie 23, 2007

5 Things You Didn't Know About Me

Azi am fost tagged de Kopinaki. Trebuie sa scriu 5 lucruri pe care altii nu le stiu despre mine. Hmm... grea treaba. Cred ca sunt multe lucruri pe care nici eu nu le stiu despre mine. Cred ca mai potrivit ar fi sa ne punem prietenii sa scrie lucruri pe care le stiu despre noi, ar fi mai fun. Si cred ca mai realist.
Ce pot eu sa scriu acum sunt mai degraba 5 "intamplari" din viata mea, ceva mai ascunse datorita timpului care a trecut sau, pur si simplu, datorita gradului de penibil pe care fiecare le contine.
Asadar:
1. Cred ca filmul meu preferat e "Great Expectation", dar nu sunt sigura :D
2. Cand am terminat clasa a 12-a am plecat la mare eu cu 5 baieti. Unul dintre ei imi tinea oglinda sa ma machiez, altul imi curata sandalele de nisip, celalalt ma ducea in brate cand ma dureau picioarele, al patrulea ma tinea in brate cand eram eu suparata, iar cu al cincilea vorbeam despre iubiri si aventuri.
3. Am terminat liceul de informatica, am licenta in finante si acum lucrez ca si director de marketing - incurcate sunt caile domnului. Si totusi, in clasa a 11-a am luat 1,25 in teza la matematica, in conditiile in care 1 punct era din oficiu.
4. Sunt un om al extremelor. Fie ca iubesc, fie ca urasc la mine toate sunt duse la maxim. In ultimele luni am invatat totusi ca viata are si nuante de gri, nu numai alb sau negru. Incerc sa nu uit asta si sa imi amintesc atunci cand pesimismul incearca sa puna stapanire pe mine.
5. Cand eram prin clasa a 6-a am sarbatorit impreuna cu prietena mea Craciunul in luna iunie. Am chiulit de la scoala, am pus paturi in geamuri si am pus instalatia de brad prin toata camera - ca sa creem atmosfera specifica. Ne-am pus plapumi si perne pe jos, am pus colinzi la casetofon si am mancat grapefruit cu zahar. Ne-au gasit parintii ei dormind pe jos cand au venit de la birou. Ma mir ca nu ne-au dus la doctor.
Fair enough?
Vlad, you're next. Enjoy it!